Over ons

In het jaar 1983 werd Hairstyliste Martha Boellaard opgericht, met het idee om een hoog niveau dames en heren kapsalon te starten. Wij vinden het van belang dat iedereen van schoonheid kan genieten. Door behandelingen van kwaliteit aan te bieden en continu op zoek te zijn naar vernieuwing houden wij het niveau in onze salon hoog.

Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot meer dan alleen een kapsalon. De kapsalon werd in het jaar 2012 uitgebreid met een schoonheidssalon. Nu kunnen onze klanten onder hetzelfde dak, naar wens, genieten van zowel een haar- als huidbehandeling.

Wij staan voor persoonlijk advies. Er wordt gekeken naar de conditie van uw huid of haar, persoonlijkheid en wensen. Wij zullen in overleg met u een huid- of haarbehandeling samen stellen. Uw wensen worden door ons vertaald in een passende behandeling. Ook nadat u de salon heeft verlaten kunt u bij ons terecht voor advies. Wij vinden het namelijk van belang dat u tevreden bent en blijft.

Dermatologie

Om klanten een extra service aan te kunnen bieden, hebben wij een cursus dermatologie gevolgd bij U-Consultancy. Wij kunnen hierdoor huidproblemen herkennen en eventueel een advies uitbrengen. Niet alleen de huid op uw lichaam verdient extra aandacht, ook uw hoofdhuid is van belang!

Aandacht voor hygiëne

Een belangrijk aspect in onze salon is hygiëne. Alle gereedschappen in de schoonheidssalon en kapsalon worden met zorg gereinigd en ontsmet. In de kapsalon werken wij tevens met een Rapunz Hairbrush Cleaner, hiermee worden alle borstels na gebruik gereinigd.

Lees meer over ons team > 

2018 | Hairstyliste Martha Boellaard

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.